Pisarna na kolesih

MOBILNE HIŠKE. NAJ BO VAŠ POSLOVNI PROSTOR OGLEDALO VAŠEGA PODJETJA!

Konstill office je prilagodljiva mobilna enota (mobilna hiška), ki jo prilagodimo po željah naročnika. Uporaba je vsestranska. Potrebujete premično pisarno, lokal, prodajni salon, frizerski salon …? Velikost in postavitev prostorov po vaši meri in želji. Ne potrebujete gradbenih dovoljenj.

Možnost varnega prestavljanja mobilne hiške. Mobilne hiške so lahko tudi v celoti samooskrbne (elektrika, voda).

Mobilne pisarne oz. mobilne hiške KONSTILL odlikuje dobra izolacija iz dvojnih izolacijskih pocinkanih panelov, dodatno izolacijo s stiroporjem na zunanji strani in zaključnim slojem iz silikatne ali pvc fasade.

V notranjosti so vodooporne plošče in vinilna tla.

Na vsaki pisarni se pod izolira z alu izolacijo!

Avtopreproge.si

PREPROGE, OBVEZNA IN DODATNA OPREMA …

Spletna trgvina. Čudovite tekstilne preproge oz. tekstilni tepihi za avto, gumi preproge, prtljažna korita, vlečne kljuke, dodatna oprema in obvezna oprema za vaš avto.

E-mail

Navigacija

Telefon

Konstill d.o.o. Logatec - Proizvodnja tekstilnih preprog za avtomobile, prodaja gumijastih preprog za avto, obvezna in dodtana oprema ter vlečne kljuke za avto.Vse pravice pridržane. | Piškotki
© 2020 – Konstill d.o.o.

Vse pravice pridržane. | Piškotki
© 2020 – Konstill d.o.o.

Konstill d.o.o. Logatec - Proizvodnja tekstilnih preprog za avtomobile, prodaja gumijastih preprog za avto, obvezna in dodtana oprema ter vlečne kljuke za avto.

Ponudba na povezanih spletnih straneh www.avtopreproge.si se lahko razlikuje od ponudbe v posamezni regiji oz. državi. Fotografije so simbolične.